XL-Growth

Home

Welkom op mijn website!

Ik zet me in om meer resultaten door mensen te krijgen. Niets nieuws, maar met meer dan 30 jaar management en directie ervaring, heb ik geleerd dat er een onnodige worsteling tussen mensen en resultaten plaats vindt. Het belangrijkste verschil hier is leiderschap, vooral van veranderingen en met name het meer mensen gericht maken, de transitie die mensen maken.

Ik heb geleerd hoe mensen verandering omarmen als ze begrijpen dat het voordelen oplevert, voor zichzelf, hun team en/of hun organisatie. Het draait vooral om het aanpakken van de persoonlijke behoeften op het juiste moment, maar ook het vinden van de juiste manier en het wegnemen van een aantal barrières die mensen levend houden in hun gedachten.

Vandaag de dag ontwerp en implementeer ik vooral leiderschapstrajecten profit organisaties en leid ik veranderingsprojecten. Vaak gaan deze hand in hand. Veel van mijn praktische vaardigheden helpen me om dit succesvol te doen. Meer informatie over mij in de “over” sectie van deze website.

Laten we samen een kop koffie drinken en zien hoe we win-win situaties kunnen creëren. Ik geef de voorkeur aan cappuccino in de ochtend en espresso in de middag.  Intussen misschien van de gelegenheid gebruik maken om een aantal van mijn projecten te verkennen, de klanten reacties of mijn dromen voor de toekomst.