XL-Growth

Home

Welkom op mijn website!

Ik hou van complexe uitdagingen en sta graag met mijn voeten in de ‘modder’. Zowel als verander manager als bij het laten groeien van mensen. Als ik zo bezig ben zet mijn brein een tandje bij en komt de creativiteit nog beter aan bod, maar wel op een praktische manier.

Mijn verandermanagement kunde kan altijd beter, geen organisatie is hetzelfde. Er is altijd iets nieuws te leren of te verbeteren. In de loop van de jaren heb ik vele veranderingen geïnitieerd, uitgevoerd en geëvalueerd. Een ding dat voor mij centraal staat is dat mensen niet zomaar veranderen en dat intrigeert mij enorm. Wat zijn hun drijfveren, hun achterliggende motieven en wat raakt hen wel om een aanzet te maken veranderingen te omarmen? Met name waar mensen vanuit een meer traditionele organisatie naar nieuwe werkmethoden groeien voel ik me op mijn gemak binnen het verandermanagement werkveld. Leren staat daarbij ook altijd in het centrum, echter, leren gebeurt pas echt wanneer de wil om het te leren aanwezig is. Het gaat om het omarmen van de (persoonlijke) noodzaak voor verandering.

Ik heb vele jaren ervaring in de internationale en corporate werkomgevingen, zowel in het veld als op hoofdkantoren. Ik heb dan ook op strategisch, tactisch en operationeel niveau mijn sporen verdiend. Graag help ik complexe verander vraagstukken op te lossen.

In principe ben ik voor 3 dagen per week beschikbaar voor uitdagingen.

Altijd op zoek naar de volgende uitdaging!

Je kunt hier met me in contact komen,

XL-Groet
Jan